3 dingen om te weten

C.Academy is opgericht in 2018 door ondernemer Celine Charlotte van 't Wout. Ze heeft het concept 'een cursus op Instagram' bedacht. Naast C.Academy runt ze ook SPOT. Meer lezen kan op haar site.

 

C.Academy komt voortdurend in het nieuws, in o.a. Business Insider, Quote, NOS, AD, NRC, BNR, EditieNL, Radio1, Elle en Parool. 

Je kunt twee soorten cursussen via C.Academy volgen: er zijn 4 cursussen op Instagram, en 2 voor op je laptop. De populairste cursus #productiviteitonfleek is te koop op allebei de platformen.

Hoe kwam je op dit idee?

"Ik was al actief op Instagram: vooral met stories maken, die korte vlogs van 15 seconden. Toen ik merkte dat mijn volgers mijn tips over productief werken heel interessant vonden, bedacht ik: 'wacht eens, hier kan ik mooi een cursus over maken'. Ik ben een ondernemer, zie overal kansen in.

Er bestond nog niet zoiets als een cursus op Instagram. Maar ik dacht: als ik nou een apart account aanmaak en dan in de hoogtepunten en op de feed alle tips plaats? Dan vraag ik geld als mensen dat account willen volgen. Het lijkt MIJ een ideale manier van kennis vergaren, en als dat zo is, vinden vast meer mensen dat. En zo gebeurde het. Aan de eerste ronde deden gelijk 500 mensen mee.

En anderhalf jaar later zijn het 7.000 cursisten en 1.000 mensen in een doorlopend membership. Echt te gek."

Het team: we staan van 8.30 tot 22.00 uur voor je klaar

Myrthe

Stéphanie

Jessy

C.Academy

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

info@thecacademy.com

Kvk: 77077199

Privacy Policy

Liever iets anders doen? De cursus #unlimited me kun je ook kopen