De cursus over doelen stellen die je anders leert kijken en denken

Jouw mooiste leven: #unlimited me

Reflecties en nieuwe doelen stellen: ik ben daar gek op. Niet alleen bij oud & nieuw, maar op allerlei keerpunten in mijn leven. Relaties die uitgaan. Verhuizingen. Nieuwe avonturen. Pijnlijk afscheid nemen. Een nieuwe timeline beginnen.

 

Voor deze momenten heb ik deze cursus gemaakt. Het oude afsluiten, het nieuwe beginnen.
 

Ik heb alles opgeschreven, verteld en ingesproken wat ik op zulke momenten voor mijzelf doe. Als ideaal persoon voor deze cursus heb ik ook mijzelf genomen: ik zag mij bezig met de oefeningen, aan het nadenken en dromen. Mijn leven plannen, reflecteren, vergeven. Al mijn lievelingsoefeningen zitten erin. Ik spreek zelf alle  meditaties in.

Dit is de meest persoonlijke, zweverige cursus die ik ooit gemaakt heb. Als ik de cursus in één woord zou omschrijven, dan is het 'zelfliefde'. Ik hoop dat jij wel een paar uur of avonden zin en tijd maakt om alleen te willen zijn. Tijd voor jezelf maken. Want als JIJ dat al niet kan of doet, doet niemand het voor jou. Jij bent de enige die zo diep in jezelf kan graven en kijken. En het is zo waardevol.

En met deze cursus doe ik het een klein beetje samen met jou. Maar je doet het grootste gedeelte alleen: want daar is-ie voor gemaakt. Voor jou. 

Liefs, Charlotte

Wat houdt de cursus in?

Oefeningen

Meer dan 15 oefeningen over je huidige jaar en je toekomstdoelen. 

Video-modules

In 5 uitgebreide modules bespreek ik alle onderwerpen met voorbeelden van mezelf.

Meditaties

Er horen 3 meditaties/hypnoses bij de cursus. 

Wat kun je verwachten van #unlimited me? 

 • De bedoeling is dat je met deze cursus me-tijd voor jezelf koopt: iets wat we vaak veel te weinig doen. Ik hoop dat je je opkrult bij een kaarsje met een dekentje, en dan de oefeningen doet. De visualisaties luistert. Naar binnen keert. Precies hoe ik 'm ook zelf doe en heb gemaakt.
   

 • Heel veel nadenken over je leven, patronen, je afgelopen jaar en de doelen en dromen die je wilt bereiken. Ik heb meer dan 15 oefeningen in het werkboek. Als je niet sterk bent in visualiseren geef ik je daar tips en meditaties voor. 
   

 • Een ijzersterk verlangen, idee en doel voor de toekomst neerzetten. Het jaar waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Ik wil je leren hoe je het met flow kunt doen, in plaats van met trekken en moeite. 

Wat is deze cursus niet?

 • Het is geen cursus efficiënt en effectief je doelen bereiken en je dagen indelen. Daar heb ik een andere cursus voor: #productiviteitonfleek (ook te koop, start 11 mei 2020 weer).
   

 • Dit is een cursus over doelen FORMULEREN. Nadenken over wat je nu wilt met je leven. Dingen loslaten die je niet meer dienen. 
   

 • Je gaat geen schema's maken. Een klein lijstje met actiepunten en to do's zit er zeker wel in, maar in mijn beleving is doelen stellen véél zachter en intuïtiever dan dat je in je agenda noteert dat je voortaan elke dag twee uur gaat hardlopen zodat je over x aantal weken 'fit' bent. Mijn benadering is heel anders.

Voor wie is de cursus?

 • De cursus is voor iedereen: loondienst, student of (toekomstig) ondernemer.
  En voor alle leeftijden.
   

 • Ik hem 'm gemaakt met in mijn hoofd de mensen die mijn cursus #introvertlikeaboss geweldig vonden. Het cursusmateriaal zit vol zelfliefde en introspectie: hoe creëer jij een leven dat bij JOU past?
   

 • Deze cursus hoort bij de podcastaflevering 'een volgend niveau in je leven: doe eerst dit'. Dus vond je die boeiend, dan vind je deze cursus ook boeiend ;-)

Podcast luisteren:

Module 1

 doelen

Introductie: in deze module bespreken we wat doelen zijn. En vooral: wat niet. Je leert waarom een specifiek stappenplan heel onverstandig is, en wat je dan wél het beste kan doen. 

Module 2

 reflectie

Je gaat ontdekken hoe afgelopen periode voor jou eruit zag. Je highs, lows, je leerpunten. Aan eind van deze module heb je duidelijk waar jouw jaar uit bestond.

 

Plus: een meditatie om je jaar af te sluiten.

Module 3

loslaten

Deze module draait om je bewuste, onbewuste en onderbewuste: hoe komt het dat je bepaalde gewoontes en patronen keer op keer laat zien? We laten je oude verhalen los, om op een nieuwe timeline te stappen.

 

Ook hier is weer een meditatie bij.

Module 4

nieuwe tijdlijn

Hier begint de pret: we gaan een nieuw leven met nieuwe doelen vormgeven. Deze module laat je dromen, visualiseren, nadenken en de tijd nemen om je lievelingsleven te ontwerpen.

 

Plus: een meditatie om je daarbij te helpen.

Module 5

 verankeren

Je hebt je nieuwe doelen. Je nieuwe timeline. En hoe zorg je ervoor dat je die doelen haalt? Hoe breek je ze op in kleine stukjes? We hebben het over het verschil in strategische doelen, lifegoals en directe doelen.

 

Je eindigt met een concreet actieplan.

Reviews over de cursus

 • 5 modules over reflecteren, loslaten, vergeven,
  doelen stellen en op je nieuwe timeline lopen

 • 3 meditaties / hypnoses

 • Werkboek met 15 oefeningen en visualisaties

 • Start: wanneer jij wilt, alles in je eigen tempo

 • €347,- ex btw

 

Klaar voor een kado aan jezelf? 

C.Academy

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

info@thecacademy.com

Kvk: 77077199

Privacy Policy

Liever iets anders doen? De cursus #unlimited me kun je ook kopen